TEKSTÜR ANALİZ CİHAZI
Stable Micro Systems TA.XTPlusC
Tekstürel özellikler ürünün tüketici tarafından kabul görebilmesi için esastır. Tekstür analizleri gıdaların "ağız hissi", macunların ve koyu kıvamlı ürünlerin akış özellikleri, yapışkan malzemelerin yapışkanlıkları gibi özellikler hakkında araştırma, kalite sağlama ve üretim departmanlarına doğru ürün bilgileri sağlar. Jellerin bloom mukavemeti ve birçok gıda ürünü için uygulanan Tekstür Profil Analizleri gibi, diğer testlerde bir sektör içerisindeki standart testler olarak uluslar arası standart olarak tanımlanmıştır. Bu başarı, tüm bu testlerde kullanılan prob ve donanımların üretimindeki hassasiyete ve sonuçları çok net ve öz formatta sağlayan analitik yazılımın bilimsel doğruluğuna dayanmaktadır.
TEKSTÜR CİHAZI PROP LİSTESİ |
|
SIRA NO |
PROP İSMİ |
ÖZELLİKLERİ |
1 |
Interchangeable Loodcell Kit |
5Kg / 25Kg |
2 |
CAL |
2 Kg |
3 |
A/CE/FP |
Fork and Pot Set Plastic |
4 |
PS2/252 |
Peltier System 2 |
5 |
HDP/90 |
Heavy Duty Platform |
6 |
HDP/WBV |
USDA Warner Bratzler Blade set |
7 |
HDP/SR |
TTC Spreadability Rig |
8 |
HDP/FE |
Forward Extrusion Rig |
9 |
HDP/KS5 |
5 Bladed Kramer Shear Cell |
10 |
HDP/VB |
Volodkevich Bite Jaws |
11 |
HDP/3PB |
3 Point Bending Rig |
12 |
A/CE or A/CEO |
Cheese Extensibility Rig |
13 |
A/BE |
Back Extrusion Rig |
14 |
A/ECB |
Extended Craft Knife |
15 |
A/BC |
Butter Cutter |
16 |
A/MTG |
Miniature Tensile Grips |
17 |
A/LKB-F |
Cooked Pasta Quality Firmness Rig |
18 |
A/CS |
Circular Support |
19 |
SP/CB |
Core Borer ( Set of 6) |
20 |
XT/FCA |
Flexible Clamping Arm |
21 |
P/2E |
2 mm Cyl. Stainless |
22 |
P/5 |
5 mm Cyl. Stainless |
23 |
P/20 |
20 mm Cyl. Aluminium |
24 |
P/36 R |
36 mm Cyl. Radius |
25 |
P/0.5 |
1/2" Cyl. Delrin |
26 |
P/100 |
100 mm Platen |
27 |
P/0.25S |
1/4” Sph. Stainless |
28 |
P/1S |
1” Spherical Probe |
29 |
P/30 C |
30’ Conical Perspex |
30 |
P/45C |
45’ Conical Perspex |
31 |
P/2N |
2 mm Needle Stainless |
32 |
A/WEG |
Fracture Wedge Set |